Heips. Kerron hieman itsestäni ja blogistani näin alkuun. Täällä kirjoittaa 20-vuotias Tamperelainen mies/poju paljolla vapaa-ajalla varustettuna. Mielestäni blogi on paras tapa tuoda esille elämääni muille. Facebookin kirjoitukset kun ovat katoavaisia, lyhyitä ja merkityksettömiä. Kirjoittelen niistä asioista, mitä mietin tai teen, niin kuin varmaan muutkin tekevät. :) Kuuntelen paljon musiikkia, tälläkin hetkellä soi J. Karjalainen. Valitettavasti ko. herralla ei ole paljoakaan hyviä biisejä (minun erikoistuneeseen makuuni). Villejä Lupiineja albumilta löytyy kaksi hyvää biisiä: Laulumies sekä Mä käännyn hiljaa pois. Jos tätä joku joskus lukee niin voipi kommentoida musiikkivalintojani. :) J. Karjalaisella yhtyeineen on paljon annettavaa, kannattaa ehdottomasti tutustua.

Itse törkeästi kopion kirjaston levyiltä musiikkia, mutta olisihan se nyt aika hölmöä ostaa vaikeasti laillisesti esimerkiksi vain yksi tai kaksi biisiä. Kirjaston cd-levyjen kopiointi on tietääkseni yhtä laillista kuin youtubesta kopiointikin, joten kirjastoon siis, jos menovinkit kelpaavat. Goottirockin puolelta löysin kirjastosta kätevästi Suruaikaa ja Sisters of Mercyä, jee. Kaksi Suruajan levyä minulla onkin levyhyllyssä. Tutustuin myös lähemmin the 69 eyesiin, mistä minulla oli aiemmin kuuntelematta sontaa -kuva. Nyt se kuva muuttui.

Lähiaikojen kirjoitukset voivat käsitellä mm. erästä synkän elektronisen musiikin tapahtumaa ja tietokoneeni korjausta. Tällä hetkellä en kirjoita omalta pöytäkoneeltani. Luulen bloginpitämisen nopeuttavan projektejani. Se onkin yksi syy, miksi pidän blogia. Lähiaikoina myös tuunailen vaatteitani kauneuskäsitysteni mukaisiksi. Sillä listalla ovat: musta(cowboy)hattu, mustat maastohousut ja mustat kesähousut. Jotain voisi tehdä farkkutakillenikin, se on vähän vaiheessa. :P

En kirjoittele tämän enempää tällä kertaa. Riittäköön tämä lyhyt katsaus.