Pakko kirjoitella kun on kerran blogi. Pari päivää sitten ostin neljä CD-levyä (kaija koo, teräsbetoni, joy divion, depeche mode), muttei niistä sen enempää. Tärkeämpää on eilinen Tampereen Swamp Musicissa käyminen, josta en ostanut mitään. Houkutus oli suuri ostaa Tarjan (ex Nightwish) joululauluja vai mitä virsiä olikaan. :) Metallipuolen levyhyllyssä, sisäänkäynnin luona päädyssä majaili muutamia kovia levyjä ja kiitos 1349:sin katseeni harhautui myös vanhaan suosikkibändiin Vanden Plasiin, jolla ei hirveästi ole kuuntelijoita Suomessa. Pakko kai ostaa joitakin yhtyeen levyjä, ettei se ikinä enää vaivu unholaan osaltani.

Saksalainen Vanden Plas tehtailee progressiivista metallia. Albumeita on riittävästi ja bändi on yhä toiminnassa. Lisäksi se kuulostaa upealta minun korviini. Keikkoja ei juurikaan ole Suomessa ollut, paitsi Euroopan kiertueella. Haluan luoda kysyntää heille, eli kukaan ei tule säästymään ylistyksiltäni. Muistan soittaneeni yhden biisin luokalleni amiksessa, missään muualla en ko. orkkaa ole Suomessa kuullut soitettavan, ei siis mitään massamusiikkia.

Tutustukaa Vanden Plasin soundiin tästä: http://www.youtube.com/watch?v=oZUtaSO9cbg&feature=related

 

Vaatejuttuja: ne eivät ole juuri edenneet. Ostin tekstiililiimaa hattuun. Pian siis yhdistyy sametti samettiin ja jännä solki tulee sinne väliin. 

Sitten aion tuunata vähän mm. näiden housujen vyönlenkkejä vanhat pois, uudet tilalle -periaatteella. Dressmannin laput saa myös kyytiä ja xl-kokomerkintä. Kokoni on enemmänkin xs-s. Näistä ei-kokopitkistä housuista näkee, että tyylini on usein aika yksinkertainen.

 

Ei tässä oikeen muuta tällä erää. Tänään 13. päivä perjantaina menen kuuntelemaan kahta bändiä livenä (Silent Scream & SinMasters). 
Ai niin, yksi jännä juttu tapahtui kirjaston cd-levyjen kanssa. Huomasin, että Hanoi Rocksilla on paljon hyviä kappaleita. :)